Juustolautanen

1498

750 ml

LAB Signature

Portugali > IG Lisboa

-%

1498

750 ml

LAB Signature

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

3-5 erilaista juustoa
Viikunahilloke
Patonkia
Suolakeksejä

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kypsytettyjen juustojen maut ja aromit pääsevät parhaiten esille, kun ne tarjoillaan huoneenlämpöisinä.

Hyvä juustotarjotin syntyy noin 3–5 erilaisesta juustosta.

Tarjoile illan aikana enintään viittä erilaista juustolajia, älä sen enempää: muutoin erilaiset juustot väsyttävät ruokailijoiden makuaistin.

Maistelu kannattaa aloittaa miedoimmasta juustosta edeten voimakkaampiin juustoihin – eli nuoremmista juustoista pidempään kypsytettyihin. Juustojen maistelu kannattaa aloittaa esimerkiksi goudajuustoilla ja päättää emmentaleihin.

Mitä tarjota juustojen kanssa?
Juustojen seurana maistuvat marmeladit, hillokkeet, patonki ja suolakeksit.
Lisukkeiden tarkoitus on tuoda esille ja täydentää juustojen omaa makua.

Viikunahilloke toimii erilaisten juustojen kanssa loistavasti! RESEPTI TÄSTÄ.

Kuinka paljon varataan per syöjä?
Illanistujaisissa 150-200 g / henkilö.
Jälkiruuaksi noin 60 g/ henkilö.