VALMISTUSOHJE
Tässäpä hyvä naposteltava tapas-iltaan tai grillibileisiin! Tämä annos valmistuu helposti uunissa, grillissä tai airfryerissä. Juusto tasoittaa mukavasti jalapenon tulisuutta ja pekoni kruunaa koko homman. Tämä on todella hyvä haastaja perinteisille pekoniin käärityille sienille!
1. Pese jalapenot, halkaise ja poista siemenet.
2. Täytä jalapenon puolikkaat tuorejuustolla ja juustoraasteella. Voit käyttää mitä vaan haluamaasi tuorejuustoa.
3. Kietaise pekonia jalapenojen ympärille. Grillaa tai paista uunissa noin 30 minuutin ajan, kunnes pekoni on saanut pientä rapeutta. Sitten vaan herkuttelemaan!
PS. Pekonin voi myös korvata serranon kinkulla!
Valmistusaika: 40 min
Annosmäärä: 7 jalapenosta saat 14 suupalaa