Juustotäytteiset jalapenot

1168

750 ml

El Abuelo Garnacha Tintorera Monastrell Organic

Espanja > DO Almansa

-%

1168

750 ml

El Abuelo Garnacha Tintorera Monastrell Organic

Espanja > DO Almansa

-%

Ainekset

jalapenoja

tuorejuustoa

juustoraastetta

pekonia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tässäpä hyvä naposteltava tapas-iltaan tai grillibileisiin! Tämä annos valmistuu helposti uunissa, grillissä tai airfryerissä. Juusto tasoittaa mukavasti jalapenon tulisuutta ja pekoni kruunaa koko homman. Tämä on todella hyvä haastaja perinteisille pekoniin käärityille sienille! 

 

1. Pese jalapenot, halkaise ja poista siemenet.

 

2. Täytä jalapenon puolikkaat tuorejuustolla ja juustoraasteella. Voit käyttää mitä vaan haluamaasi tuorejuustoa.

 

3. Kietaise pekonia jalapenojen ympärille. Grillaa tai paista uunissa noin 30 minuutin ajan, kunnes pekoni on saanut pientä rapeutta. Sitten vaan herkuttelemaan!

 

PS. Pekonin voi myös korvata serranon kinkulla!

 

Valmistusaika: 40 min

Annosmäärä: 7 jalapenosta saat 14 suupalaa

Spread the love