Tahmea teriyakitofu

868

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

868

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

1 pkt maustamatonta tofua

1 dl maissitärkkelystä

1 dl teriyakikastike

2 tl sriracha-chilikastike

1 rkl hunajaa

1 rkl sweet chili-kastiketta

seesaminsiemeniä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tahmea teriyakitofu syntyy helposti Airfryerissa, mutta onnistuu myös ilman!

 

1. Pilko tofut pieniksi kuutioiksi ja painele liinalla ylimääräistä nestettä pois.

 

2. Pyörittele tofupalat maissitärkkelyksessä ja paista Airfryerissa 180 asteessa noin 15 min. Jos et omista Airfryeria laita tofupalat uuniin.

 

3. Valmistele tässä välissä teriyakimarinadi. Yhdistä kulhossa teriyaki, sweet chili-kastike, sriracha-kastike sekä hunaja. Maista ja lisää ainesosia tarvittaessa.

 

4. Ota rapeat tofupalat airfryerista ulos ja levitä marinadi päälle. Laita vielä hetkeksi airfryeriin, jotta saat tofuille ns. ”tahmean” pinnan. Jos et omista airfryeria, voit paistaa tofupalat pikaisesti pannulla.

 

5. Viimeistele seesaminsiemenillä ja esimerkiksi korianterilla. Tarjoile riisin kera.

 

Valmistusaika: 30 min

Annosmäärä: 2

Spread the love