Poron ulkofilee

1399

750 ml

Anciano Ribera del Duero Crianza

Espanja > DOC Ribera del Duero

-%

1399

750 ml

Anciano Ribera del Duero Crianza

Espanja > DOC Ribera del Duero

-%

Ainekset

400 g poron ulkofileetä (pakaste)

 

2 rkl  kasvi- ja voiöljyseosta

 

ripaus suolaa

 

ripaus mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Poron ulkofileepihvit ovat juhlaruokaa parhaimmillaan!

 

1. Ota sulatetut fileet huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen valmistusta.

 

2. Paista muutamassa erässä rasvassa muutama minuutti per puoli fileiden paksuudesta ja halutusta kypsyysasteesta riippuen.

 

3. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääri filee alumiinifolioon ja anna vetäytyä 5-10 minuuttia. Leikkaa fileet neljään osaan.

 

Tarjoa perunasurvoksen ja esimerkiksi punaviinikastikkeen kanssa. Koristele annokset puolukoilla ja tuoreella timjamilla.

 

Valmistusaika: 25 min (+ sulatus)
Annosmäärä: 4