Poron ulkofilee

6999

750 ml

Allegrini Amarone della Valpolicella Classico 2015

Italia >DOCG Amarone della Valpolicella Classico

-%

6999

750 ml

Allegrini Amarone della Valpolicella Classico 2015

Italia >DOCG Amarone della Valpolicella Classico

-%

Ainekset

400 g poron ulkofileetä (pakaste)

 

2 rkl  kasvi- ja voiöljyseosta

 

ripaus suolaa

 

ripaus mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Poron ulkofileepihvit ovat juhlaruokaa parhaimmillaan!

 

1. Ota sulatetut fileet huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen valmistusta.

 

2. Paista muutamassa erässä rasvassa noin kaksi minuuttia/puoli fileiden paksuudesta ja halutusta kypsyysasteesta riippuen.

 

3. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna vetäytyä alumiinifoliossa viisi minuuttia. Leikkaa fileet neljään osaan.

 

Tarjoa perunasurvoksen ja esimerkiksi punaviinikastikkeen kanssa. Koristele annokset puolukoilla ja tuoreella timjamilla.

 

Valmistusaika: 25 min (+ sulatus)
Annosmäärä: 4