Poron ulkofilee

6999

750 ml

Allegrini Amarone della Valpolicella Classico 2015

Italia >DOCG Amarone della Valpolicella Classico

-%

6999

750 ml

Allegrini Amarone della Valpolicella Classico 2015

Italia >DOCG Amarone della Valpolicella Classico

-%

Ainekset

400 g poron ulkofileetä (pakaste)


2rkl  kasvi- ja voiöljyseosta


ripaus suolaa


ripaus mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Poron ulkofileepihvit ovat juhlaruokaa parhaimmillaan!

Ota sulatetut fileet huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen valmistusta.

Paista muutamassa erässä rasvassa noin kaksi minuuttia/puoli halutusta kypsyysasteesta riippuen.

Mausta suolalla ja pippurilla. Anna vetäytyä alumiinifoliossa viisi minuuttia. Leikkaa ulkofileet kolmeen osaan.

Tarjoa perunasurvoksen kanssa.
Koristele annokset puolukoilla ja tuoreella timjamilla.

Valmistusaika. 15 min.
Kuusi annosta