Poron ulkofilee

1999

750 ml

Cafaggio Chianti Classico

Italia > DOCG Chianti Classico

-%

1999

750 ml

Cafaggio Chianti Classico

Italia > DOCG Chianti Classico

-%

Ainekset

400 g poron ulkofileetä (pakaste)

 

2 rkl  kasvi- ja voiöljyseosta

 

ripaus suolaa

 

ripaus mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Poron ulkofileepihvit ovat juhlaruokaa parhaimmillaan!

 

1. Ota sulatetut fileet huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen valmistusta.

 

2. Paista muutamassa erässä rasvassa muutama minuutti per puoli fileiden paksuudesta ja halutusta kypsyysasteesta riippuen.

 

3. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääri filee alumiinifolioon ja anna vetäytyä 5-10 minuuttia. Leikkaa fileet neljään osaan.

 

Tarjoa perunasurvoksen ja esimerkiksi punaviinikastikkeen kanssa. Koristele annokset puolukoilla ja tuoreella timjamilla.

 

Valmistusaika: 25 min (+ sulatus)
Annosmäärä: 4