Perunamuusi

1498

750 ml

Nugan Alfredo Second Pass Shiraz

Australia >South Eastern Australia

-%

1498

750 ml

Nugan Alfredo Second Pass Shiraz

Australia >South Eastern Australia

-%

Ainekset

1 1/2 kg jauhoisia perunoita
n. 4 1/2 dl maitoa
n. 1tl suolaa
voita
persiljaa tai ruohosipulia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Pese, kuori ja paloittele perunat. Keitä perunoita, vähässä, suolalla maustetussa vedessä noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

 

 

2. Kuumenna maito. Kaada perunoiden keitinvesi pois. Soseuta perunat ja lisää kuumaa maitoa, kunnes saat haluamasi paksuisen soseen.

 

3. Mausta perunasose suolalla, voinokareella ja hienonnetulla persiljalla tai ruohosipulilla.

 

Valmistusaika: 30 min.
Kuusi annosta