Suppilovahvero ”cappuccino” savuporolla

1798

1598

750 ml

Weinert Carrascal

Argentiina >Mendoza

-11%

1798

1598

750 ml

Weinert Carrascal

Argentiina >Mendoza

-11%

Ainekset

3 dl suppilovahveroita
1 pieni sipuli
1 rkl voita
1 rkl tomaattipyreetä
7 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 tl sokeria
suola ja mustapippuri
1 dl kermaa
savupororouhetta koristeeksi

tuoreyrttejä

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Puhdista sienet mahdollisista neulasista ja mullasta. Kuullota sieniä kuivalla pannulla, kunnes sienistä lähtevä neste on haihtunut.

 

2. Kuori ja hienonna sipuli, ja lisää sienien joukkoon pannulle. Kuullota kevyesti. Lisää tomaattipyree ja jatka paistamista vielä pari minuuttia.

 

3. Lisää pannulle vesi, kasvisliemikuutio, sokeri ja mausteet. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella ja sekoita joukkoon 1 dl kermaa. Tarkista maku ja kuumenna.

 

4. Ota keittomassasta syrjään 1dl keittoa. Lisää joukkoon 1 dl kermaa ja vaahdota maidonvaahdottimella.

 

Tarjoile keitto alkuruokana cappuccino-kupeista ja koristele vaahdotetulla keitolla, savupororouheella ja tuoreilla yrteillä.

 

Valmistusaika: 40 min.
Annosmäärä: 4