Skagen-neliöt voitaikinasta

2998

3,0 l

Crazy Cat Chenin Blanc Hanapakkaus

Etelä-Afrikka

-%

2998

3,0 l

Crazy Cat Chenin Blanc Hanapakkaus

Etelä-Afrikka

-%

Ainekset

1 pkt voitaikinaa

seesaminsiemeniä

1 kananmuna voiteluun

180 g katkarapuja

1 prk sitruuna-tilli crème fraîche

2 rkl majoneesia

1 sitruunan mehu

1 punasipuli

suolaa ja pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Skagen-leivät ovat monelle tuttu herkku. Tällä kertaa klassikkoreseptistä tehdään pienempi suupala eli skagen-neliö voitaikinasta! Tästä saat hyvän tarjottavan juhliin ja illanistujaisiin.

 

1. Ota voitaikina sulamaan huoneenlämpöön hyvissä ajoin.

 

2. Aloita katkaraputäytteen valmistamisella. Sulata, valuta ja kuivaa katkaravut.

 

3. Laita katkarapujen sekaan sitruuna-tilli ranskankerma sekä majoneesi. Hienonna myös punasipulia ja lisää joukkoon. Rouhi mukaan pippuria, suolaa ja purista sitruunan mehut.

 

4. Pilko voitaikinalevyt pienemmiksi neliöiksi, voitele munalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista uunissa 200 asteessa 10-15 min, kunnes ne ovat kypsiä.

 

5. Paiston jälkeen anna jäähtyä hetki ja sitten halkaise. Täytä katkaraputäytteellä ja nauti!

 

Annosmäärä: 8

Valmistusaika: 45 min

Noin 1,6€ per annos

Spread the love