Ainekset
400 g jauhelihaa
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
2 tl paprikajauhetta
1 tl juustokuminaa
suolaa & pippuria
VALMISTUSOHJE
Herkulliset jauhelihakebakot voit kypsentää grillissä, uunissa tai pannulla. Voit käyttää mitä tahansa jauhelihaa: sikaa, nautaa, broileria tai jopa lammasta!
1. Laita kulhoon jauheliha ja kaikki muut ainesosat. Vaivaa tasaiseksi massaksi. Voit myös lisäillä muita mausteita ja tuoreita yrttejä oman mielesi mukaan!
2. Muotoile massasta kostutetuin käsin pitkulaisia kebakoita. Halutessasi voit työntää vedessä liotetun varrastikun kebakon keskelle.
3. Paista pannulla öljyssä, grillissä tai 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.
4. Tarjoile esimerkiksi tsatsikin ja kreikkalaisen salaatin kanssa!
Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: Noin 10 kpl
Noin 1,80€ per annos