Kebakot

899

750 ml

Bons Ventos Red

Portugali > IG Lisboa

-%

899

750 ml

Bons Ventos Red

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

400 g jauhelihaa

2 kananmunaa

2 valkosipulinkynttä

2 tl paprikajauhetta

1 tl juustokuminaa

suolaa & pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Herkulliset jauhelihakebakot voit kypsentää grillissä, uunissa tai pannulla. Voit käyttää mitä tahansa jauhelihaa: sikaa, nautaa, broileria tai jopa lammasta!

 

1. Laita kulhoon jauheliha ja kaikki muut ainesosat. Vaivaa tasaiseksi massaksi. Voit myös lisäillä muita mausteita ja tuoreita yrttejä oman mielesi mukaan!

 

2. Muotoile massasta kostutetuin käsin pitkulaisia kebakoita. Halutessasi voit työntää vedessä liotetun varrastikun kebakon keskelle.

 

3. Paista pannulla öljyssä, grillissä tai 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

 

4. Tarjoile esimerkiksi tsatsikin ja kreikkalaisen salaatin kanssa!

 

Valmistusaika: 30 min

Annosmäärä: Noin 10 kpl

Noin 1,80€ per annos