Hunajainen nduja pizza

1449

750 ml

Baglio Onuri Nerello Mascalese

Italia > IGP Terre Siciliane

-%

1449

750 ml

Baglio Onuri Nerello Mascalese

Italia > IGP Terre Siciliane

-%

Ainekset

PIZZAPOHJA
1,5 dl vettä
15 g hiivaa
1/2 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
3 dl vehnäjauhoja

 

TÄYTTEET

1 prk pizzakastiketta

1 pkt nduja-makkaratahnaa

1 pkt mozzarellajuustoa

hunajalla karamellisoitu sipuli

1 ps emmental-juustoraastetta

basilikaa koristeluun

 

KARAMELLISOITU SIPULI

2 punasipulia

1 rkl hunajaa

voita paistamiseen

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Makeus + tulisuus = ihana kombo. Tässä reseptissä tulinen nduja-makkaratahna Italiasta tuo pizzaan tulisuutta ja hunajalla karamellisoitu punasipuli täydentää makuja. Tästä pizzasta on muodostunut Rosan viiniasiantuntijoiden ikisuosikki!

 

1. Valmista pizzapohja itse tai käytä valmispohjaa ja laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

 

2. Jatka valmistamalla karamellisoitu sipuli. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Laita pannulle nokare voita ja sipulit. Paista keskilämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes lisäät hunajan. Anna kypsyä rauhassa ja sekoittele, kunnes sipuli on kunnolla pehmentynyt ja väri tummunut.

 

3. Viipaloi mozzarella ja nduja sopiviksi paloiksi.

 

3. Levitä pizzapohjan päälle pizzakastike, nduja, karamellisoitu punasipuli, mozzarella ja basilika.

 

4. Paista uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.

 

5. Laita valmiin pizzan päälle vielä basilikaa ja nauti!

 

Valmistusaika: 40 min + pohjan valmistus

Annosmäärä: 2 pizzaa tai yksi pellillinen

 

Spread the love