Cannellonit jauhelihatäytteellä

Resepti on tulostettu Rosasta https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/cannellonit-jauhelihataytteella/

Tulosta resepti

12 cannelloniputkea
1 prk tomaattimurskaa
2 dl juustoraastetta

Täyte:
400 g naudan jauhelihaa
1 keltasipuli
2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä paistamiseen
½ tl oreganoa
½ tl salviaa
½ – 1 rkl tomaattipyreetä
suolaa ja vastajauhettua mustapippuria
3 rkl ranskankermaa
2 dl raastettua parmesaanijuustoa

Suussasulavat cannelonit vievät makumatkalle Italiaan!

Cannelloni on lasagnen serkku jossa lihakastike laitetaan pastaputkien sisään.
Cannelloneissa pastarullien sisällä on hyvä ja täyteläinen bolognese-tyylinen jauhelihakastike,
ne kuorrutetaan kermaisella valkokastikkeella.

Kuumenna uuni 225 asteeseen.
Keitä cannellonit pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta.
Kaada tomaattimurska kattilaan ja keitä kokoon hieman. Murska lisätään lopuksi cannelonien päälle
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
Kuumenna öljyä paistinpannussa ja paista sipuli, valkosipuli ja jauheliha.
Ota pannu liedeltä, lisää oregano, salvia ja tomaattipyree.
Mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä.
Sekoita ranskankerma ja parmesaani jauhelihaseokseen ja täytä cannelloniputket.
Laita cannellonit voideltuun, uuninkestävään vuokaan, kaada päälle tomaattimurska ja ripottele päälle juustoraaste.
Gratinoi n. 30 minuuttia uunissa kunnes pinta on kauniin värinen.

Annos neljälle.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa!Italilaisen ruuan seurana maistuu tietysti italialainen Sangiovese-rypäleistä tehty Villa Valentina Sangiovese Organic – punaviini!