Cannellonit jauhelihatäytteellä

Resepti on tulostettu Rosasta https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/cannellonit-jauhelihataytteella/

Tulosta resepti

1 pkt (250 g) cannelloneja
400 g naudan jauhelihaa
1 pkt yrtit tuorejuustoa
1-2 sipulia
1-2 valkosipulinkynttä
2-3 porkkanaa
3/4 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 tl timjamia
80 g emmental-mozzarellajuustoraastetta

Kastike:
500 g paseerattua tomaattia
2 dl ruokakermaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 tl timjamia

Pinnalle:
80 g  emmental-mozzarellajuustoraastetta

Suussasulavat cannelonit vievät makumatkalle Italiaan!

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.
Kuullota sipuleita hetki paistinpannussa öljyssä.
Lisää pannulle jauheliha ja ruskista.
Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet.
Sekoita tasaiseksi.
Anna täytteen jäähtyä hetki ja lisää joukkoon juustoraaste.

Voitele uunivuoka öljyllä.
Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele riviin vuoan pohjalle.
Sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta seos suolalla, pippurilla ja timjamilla.
Kaada tomaattikastike cannellonien pinnalle.
Levitä kastike tasaisesti niin, että sitä menee myös pastaputkien väleihin.
Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa!