Ainekset
300 g pastaa
2 dl ruokakermaa
150 g punainen pesto
200 g vuolu kanafilee (fajitas)
ripaus suolaa, pippuria ja savupaprikaa
tuore basilika
VALMISTUSOHJE
Tämä resepti on luotu arjen kiireisiin! Turhaa tiskiäkään ei synny, kun koko ruoka valmistuu yhdessä kattilassa.
1. Aloita keittämällä pasta. Kun pasta on valmista, valuta vedet pois ja madalla lämpöä.
2. Lisää pastan joukkoon punaista pestoa, kermaa ja vuolukana. Sekoittele hetken, kunnes ruoka on lämmintä. Ideana tässä reseptissä on käyttää valmiiksi kypsää kanaa, jonka takia valmistus on nopeampaa – eli vuolukanan voit korvata halutessasi vaikkapa kanapullilla tai kypsästä kanankoivesta revityillä paloilla.
3. Koristele halutessasi tuoreella basilikalla.
Valmistusaika: noin 15 min
Annosmäärä: 4