Sweet’n smoky Raviolit

Ainekset

½ paketti tuorepastalevyjä (4 levyä)
1 kananmuna voiteluun

 

Täyte:
200 g sweet’n smoky vuolupossua
1 sipuli
2 dl babypinaattia
1 dl parmesaania raastettuna
suolaa & mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Valmista täyte:
Kuori sipuli ja leikkaa se neljään osaan. Mittaa kaikki täytteen ainekset monitoimikoneeseen ja aja massa tasaiseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

 

2. Kauli taikinalevyistä 1.5 kertaisia eli noin 10 cm x 15 cm kokoisia. Aseta kaksi taikinalevyä pitkittäin eteesi pöydälle.

 

3. Jaa täytettä pituussuunnassa kahteen riviin teelusikallinen noin 2 cm välein toisistaan.

 

4. Riko kananmunan rakenne lasiin ja voitele sillä täytettä ympäröivä taikina.

 

5. Peitä taikinalevyt kahdella muulla kaulimallasi pastalevyllä ja painele levyt huolellisesti kiinni toisiinsa. Erottele taikinasta neliön muotoisia ravioleja käyttämällä taikinapyörää. Sulje reunat niin, ettei sisälle jää ilmaa.

 

6. Kypsennä ravioleja kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia. Pasta on kypsää kun raviolit nousevat pintaan.

 

Nauti raviolit italialaisittain oliiviöljyn ja parmesaanilastujen kanssa!

Valmistuaika: 20 min

Annosmäärä: 2-3