Ainekset
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
1 pkt pekonia
400 g jauhelihaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk tomaattipyreetä
1 lihaliemikuutio
2 dl vettä
2 rkl kuivattua basilikaa
1 tl sokeria
1/2 tl mustapippuria rouhittuna
300 g spagettia
parmesaanijuustoa
tuoretta basilikaa
VALMISTUSOHJE
Italian keittiön klassinen pastaruoka!
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuutioi pekoni ja ruskista kuutiot kuumalla pannulla.
2. Lisää jauheliha pannulle ja paista kypsäksi. Laske hieman lämpöä, lisää sipulit ja paista 5 minuuttia.
3. Sekoita loput ainekset jauhelihaseokseen ja hauduta hiljalleen kannen alla noin 45 minuuttia välillä sekoitellen.
4. Keitä spagetti kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon.
Koristele tuoreella basilikalla ja raasta päälle parmesaania.
Valmistusaika: 1 h
Annosmäärä: 4