Spagetti Bolognese

1699

750 ml

Poggio Le Volpi Roma Rosso

Italia >DOC Roma

-%

1699

750 ml

Poggio Le Volpi Roma Rosso

Italia >DOC Roma

-%

Ainekset

2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
1 pkt pekonia
400 g jauhelihaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk tomaattipyreetä
1 lihaliemikuutio
2 dl vettä
2 rkl kuivattua basilikaa
1 tl sokeria
1/2 tl mustapippuria rouhittuna

 

300 g spagettia

parmesaanijuustoa
tuoretta basilikaa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Italian keittiön klassinen pastaruoka!

 

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuutioi pekoni ja ruskista kuutiot kuumalla pannulla.

 

2. Lisää jauheliha pannulle ja paista kypsäksi. Laske hieman lämpöä, lisää sipulit ja paista 5 minuuttia.

 

3. Sekoita loput ainekset jauhelihaseokseen ja hauduta hiljalleen kannen alla noin 45 minuuttia välillä sekoitellen.

 

4. Keitä spagetti kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon.

 

Koristele tuoreella basilikalla ja raasta päälle parmesaania.

 

Valmistusaika: 1 h

Annosmäärä: 4