Pepperoni-pestopizza

1699

1498

750 ml

Poggio Le Volpi Roma Rosso

Italia >DOC Roma

-12%

1699

1498

750 ml

Poggio Le Volpi Roma Rosso

Italia >DOC Roma

-12%

Ainekset

PIZZAPOHJA

1,5 dl vettä

1 tl suolaa

1 tl hunajaa

15 g tuorehiivaa

4–4,5 dl vehnäjauhoja

3 rkl oliiviöljyä

 

TÄYTTEET

1 dl pizzakastiketta

50 g pepperonia

50 g mozzarellaa

2 rkl pestoa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Herkullinen pepperonipizza kruunataan pestolla!

 

1. Osta pakasteesta valmis pizzataikina tai valmista se itse näin: sekoita kädenlämpöisen veden joukkoon suola ja hunaja. Liota joukkoon tuorehiiva. Lisää vehnäjauhot muutamassa erässä koko ajan taikinaa vaivaten. Vaivaa taikinaa ja lisää loppuvaiheessa öljy. Jätä taikina kohoamaan liinan alla huoneenlämpöön tunniksi.

 

2. Pyörittele ja painele pizzataikina pyöreään muotoon ja nosta leivinpaperilla vuoratulle pellille. Voit tehdä joko yhden ison pizzan tai muutaman pienemmän. Levitä pohjan päälle pizzakastike, mozzarella ja pepperoni. Lusikoi pizzan päälle hieman pestoa.

 

3. Paista 250 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pizza on saanut hieman väriä pintaan.

 

Valmistusaika: 1 h 30 min
Annosmäärä: 4

 

Viinisuositus: Poggio Le Volpi Roma Rosso

Spread the love