Peperoncino pestopastasalaatti

1498

750 ml

Masca Del Tacco L’uetta Fiano

Italia > IGP Puglia

-%

1498

750 ml

Masca Del Tacco L’uetta Fiano

Italia > IGP Puglia

-%

Ainekset

400g pastaa

1 prk peperoncino

pestoa

1 pkt rucolaa

1 pkt fetajuustoa

1 punasipuli

1 prk kirsikkatomaatteja

halutessasi myös oliiveja  

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pestopastasalaatti valmistuu helposti isommallekin seurueelle juhliin tai illanistujaisiin. Salaatti saa paljon makua chilillä maustetusta pestosta!

 

1. Aloita keittämällä pasta. Tähän reseptiin toimii parhaiten penne tai fusilli.

 

2. Pilko tomaatti, punasipuli ja fetajuusto. Kasaa ne salaattikulhoon ja lisää myös rucolaa. Voit halutessasi lisätä myös oliiveja.

 

3. Kun pasta on valmista, valuta vesi pois ja lisää sekaan peperoncino pesto.

 

4. Lisää pestopasta salaatin sekaan ja sekoita. Voit halutessasi koristella annoksen chilillä ja tuoreella basilikalla.

 

Annosmäärä: 6

Valmistusaika: 30 min

Spread the love