Peperoncino pestopastasalaatti

1199

750 ml

Pizzolato Organic Rosé Extra Dry

Italia

-%

1199

750 ml

Pizzolato Organic Rosé Extra Dry

Italia

-%

Ainekset

400g pastaa

1 prk peperoncino pestoa

1 pkt rucolaa

1 pkt fetajuustoa

1 punasipuli

1 prk kirsikkatomaatteja

halutessasi myös oliiveja

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pestopastasalaatti on herkkua ja se valmistuu helposti isommallekin porukalle vaikkapa juhliin tai illanistujaisiin. Tässä reseptissä tärkeää on käyttää nimenomaan peperoncino pestoa, sillä se on huomattavasti maukkaampaa kuin perinteinen pesto.

 

1. Aloita keittämällä pasta. Tähän reseptiin toimii parhaiten penne tai fusilli.

 

2. Pilko tomaatti, punasipuli ja fetajuusto. Kasaa ne salaattikulhoon ja lisää myös rucolaa. Voit halutessasi lisätä myös oliiveja.

 

3. Kun pasta on valmista, valuta vesi pois ja lisää sekaan peperoncino pesto.

 

4. Lisää pestopasta salaatin sekaan ja sekoita. Voit halutessasi koristella vielä chilillä. Siinä kaikki, ei muuta kun nauttimaan!

 

Annosmäärä: 6

Valmistusaika: 30 min

Noin 1,50€ per annos

Spread the love