Pasta Puttanesca

1349

750 ml

Viva Valentina Organic Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

1349

750 ml

Viva Valentina Organic Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

Ainekset

300 g spagettia

oliiviöljyä

4 isoa valkosipulinkynttä

2 punaista chiliä

n. 8 anjovis-/sardellifilettä

1 tlk tomaattimurskaa

3/4 dl kalamata-oliiveja

2 rkl kapriksia + 1 tl niiden lientä

½ dl tuoretta timjamia tai 1 rkl kuivattua timjamia

mustapippuria

1 rkl valkoviinietikkaa

 

Raastettua parmesaania ja basilikaa tarjoiluun

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pasta puttanesca on herkullinen italialainen pasta!

 

1. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna pannulla öljyä ja lisää valkosipulinkynnet paistumaan.

 

2. Pilko chilit ja lisää mukaan. Kuullottele miedohkolla lämmöllä muutama minuutti. Lisää anjovisfileet pannulle.

 

3. Lisää loput kastikkeen ainekset pannulle. Anna hautua sillä välin kun kypsennät spagetin.

 

4. Keitä pasta al denteksi eli napakaksi. Sekoita kastike spagetin joukkoon.

 

5. Tarjoile parmesaanin ja tuoreen basilikan kanssa!

 

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 20 min