Pasta Norma

1498

750 ml

Masca Del Tacco Lu Rappaio Primitivo Di Manduria

Italia > Apulia, DOP Primitivo di Manduria

-%

1498

750 ml

Masca Del Tacco Lu Rappaio Primitivo Di Manduria

Italia > Apulia, DOP Primitivo di Manduria

-%

Ainekset

1 paketti tuorepastaa

500 g munakoisoa

suolaa itkettämiseen
2 tomaattia
1 chili
3 valkosipulinkynttä
3 dl tomaattipyreetä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
½ tl sokeria
1 dl basilikaa
2 dl parmesaaniraastetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Kypsennä tuorepastat pakkauksen ohjeen mukaisesti runsaassa suolavedessä. Valuta ja siirrä sivuun odottamaan.

 

2. Leikkaa munakoiso puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ripottele viipaleille suolaa. Anna niiden itkeä vartin verran ja kuivaa sitten pintaan kihonneet pisarat talouspaperiin, ja leikkaa viipaleet neljään osaan.

 

3. Poista tomaattien kannat ja kuutioi. Poista chilistä siemenet ja silppua. Murskaa ja viipaloi valkosipulinkynnet.

 

4. Paista munakoisot öljyssä muutamassa erässä molemmin puolin ruskeiksi. Siirrä palaset lautaselle odottamaan.

 

5. Lisää kuumalle pannulle öljyä ja paista valkosipulit ja silputtu chili. Lisää tomaattikuutiot, tomaattipyree sekä mausteet. Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä hetken aikaa.

 

6. Sekoita tomaattikastikkeen joukkoon pastat sekä munakoison palat. Revi joukkoon tuoreita basilikan lehtiä ja sekoita mukaan juustoraastetta, säästä hieman viimeistelyyn.

 

Koristele annokset basilikan lehdillä ja parmesaaniraasteella, ja tarjoa pasta heti!

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4