Pasta Alfredo

1328

750 ml

Casa Marrone Appassimento Bianco Organic

Italia > Apulia, IGT Puglia

1328

750 ml

Casa Marrone Appassimento Bianco Organic

Italia > Apulia, IGT Puglia

Ainekset

400 g fettuccine-pastaa

KASTIKE:
50 g voita
4 dl kermaa
200 g tuorejuustoa
2 valkosipulinkynttä
1 tl kuivaa basilikaa
1 tl kuivaa timjamia
1 tl suolaa
½ tl mustapippurirouhetta
150 g pecorinoraastetta
tuoretta persiljaa koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kypsennä pastat pakkauksen ohjeiden mukaan runsaassa suolavedessä.
Siivilöi ja siirrä syrjään.

Valmista kastike:
Lisää paistinpannulle voi, kerma ja tuorejuusto.
Kuumenna keskilämmöllä ja sekoita koko ajan.
Lisää hienonnettu valkosipuli ja mausteet.
Sekoita tasaiseksi.
Sekoita joukkoon lopuksi juustoraaste ja kypsät pastat.

Tarkasta maku ja tarjoile.

Tarjoa Pasta Alfredo kuumana suoraan pannulta ja koristele annokset persiljalla ja juustoraasteella.
Tarjoile esimerkiksi valkosipulipatongin kanssa.

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4