Pasta Alfredo

1258

750 ml

Viva Valentina Sangiovese Organic

Italia

-%

1258

750 ml

Viva Valentina Sangiovese Organic

Italia

-%

Ainekset

300 g fettuccine-pastaa

 

KASTIKE:

50 g voita

4 dl kermaa

200 g tuorejuustoa

2 valkosipulinkynttä

1 tl kuivattua basilikaa

1 tl kuivattua timjamia

1 tl suolaa

½ tl mustapippurirouhetta

150 g pecorinoraastetta

tuoretta persiljaa koristeluun

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kerma ja juusto kruunaavat klassikkopastan!

1. Kypsennä pastat pakkauksen ohjeiden mukaan runsaassa suolavedessä. Siivilöi ja siirrä syrjään. Kuori ja hienonna valkosipuli.

 

2. Mittaa paistinpannulle voi, kerma ja tuorejuusto. Kuumenna keskilämmöllä ja sekoita koko ajan. Lisää pannulle valkosipulit ja mausteet, sekoita tasaiseksi.

 

3. Sekoita joukkoon lopuksi juustoraaste ja kypsät pastat. Tarkasta maku ja tarjoile.

 

Tarjoa Pasta Alfredo kuumana suoraan pannulta ja koristele annokset persiljalla ja juustoraasteella. Tarjoile esimerkiksi valkosipulipatongin kanssa.

 

Valmistusaika: 25 min

Annosmäärä: 4