Ainekset
300 g fettuccine-pastaa
KASTIKE:
50 g voita
4 dl kermaa
200 g tuorejuustoa
2 valkosipulinkynttä
1 tl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
1 tl suolaa
½ tl mustapippurirouhetta
150 g pecorinoraastetta
tuoretta persiljaa koristeluun
VALMISTUSOHJE
Kerma ja juusto kruunaavat klassikkopastan!
1. Kypsennä pastat pakkauksen ohjeiden mukaan runsaassa suolavedessä. Siivilöi ja siirrä syrjään. Kuori ja hienonna valkosipuli.
2. Mittaa paistinpannulle voi, kerma ja tuorejuusto. Kuumenna keskilämmöllä ja sekoita koko ajan. Lisää pannulle valkosipulit ja mausteet, sekoita tasaiseksi.
3. Sekoita joukkoon lopuksi juustoraaste ja kypsät pastat. Tarkasta maku ja tarjoile.
Tarjoa Pasta Alfredo kuumana suoraan pannulta ja koristele annokset persiljalla ja juustoraasteella. Tarjoile esimerkiksi valkosipulipatongin kanssa.
Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4