Pasta Alfredo

1349

750 ml

Viva Valentina Sangiovese Organic

Italia

-%

1349

750 ml

Viva Valentina Sangiovese Organic

Italia

-%

Ainekset

300 g fettuccine-pastaa

 

KASTIKE

50 g voita

4 dl kermaa

200 g tuorejuustoa

2 valkosipulinkynttä

1 tl kuivattua basilikaa

1 tl kuivattua timjamia

1 tl suolaa

½ tl mustapippurirouhetta

150 g pecorinoraastetta

tuoretta persiljaa koristeluun

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

 Italialaista viiniä ja pastaa, kyllä kiitos!

 

1. Mittaa paistinpannulle voi, kerma ja tuorejuusto. Kuumenna keskilämmöllä ja sekoita koko ajan. Lisää pannulle valkosipulit ja mausteet, sekoita tasaiseksi.

 

2. Keitä pasta.

 

3. Sekoita joukkoon lopuksi juustoraaste, siivilöi pasta ja lisää se kastikkeen joukkoon. Tarkasta maku ja tarjoile.

 

4. Tarjoa Pasta Alfredo kuumana suoraan pannulta ja koristele annokset persiljalla ja juustoraasteella. Tarjoile esimerkiksi valkosipulipatongin kanssa.

 

Valmistusaika: 25 min

Annosmäärä: 4