Pähkinäinen Pinaattipasta

3448

3,0 l

Crazy Cat Shiraz hanapakkaus

Etelä-Afrikka > Coastal Region

-%

3448

3,0 l

Crazy Cat Shiraz hanapakkaus

Etelä-Afrikka > Coastal Region

-%

Ainekset

400 g penne-pastaa
100 g cashewpähkinöitä

 

Pinaattikastike
2 rkl oliiviöljyä
2 kpl valkosipulinkynsiä
1 pss baby-pinaattia
suolaa ja mustapippuria
0,5 dl raastettua parmesaania

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Rouhi pähkinöitä veitsellä hieman pienemmiksi ja paahda kuumalla, kuivalla pannulla, kunnes ne ovat saaneet vähän väriä. Siirrä syrjään.

 

2. Kuullota valkosipulia pannulla öljyssä, kunnes se pehmenee. Lisää pinaatti ja paista, kunnes se on lakastunut. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna pinaatti-valkosipuliseos ja parmesaani tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Lisää vettä tarvittaessa.

 

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan kattilassa suolavedessä ja siivilöi.

 

4. Yhdistä keskenään pasta, pinaattikastike ja pähkinärouhe. Tarkista maku ja tarjoile sellaisenaan pinaatinlehdillä koristeltuna.

 

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4

Noin 1,80€ per annos