Mustikkapannacotta

1148

500 ml

Piedemonte Moscatel

Espanja >DO Navarra

-%

1148

500 ml

Piedemonte Moscatel

Espanja >DO Navarra

-%

Ainekset

PANNACOTTA:
1 dl hyytelösokeria
2 dl kermaa
2 dl maitoa
½ tl vaniljasokeria

MUSTIKKAKIISSELI:
4 dl vettä
2 dl mustikkaa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 rkl perunajauhoja
tuoreita marjoja koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Valmistele pannacotta:
Mittaa kaikki pannacottan ainekset kattilaan ja kuumenna.
Keitä noin muutaman minuutin ajan kokoajan sekoittaen, jotta sokeri liukenee nesteeseen.
Kaada seos tasan lasipurkkeihin ja siirrä kylmään hyytymään.
Ripottele pannacottan pinnalle ripaus sokeria, joka estää pintakalvon muodostumista hyydytyksen aikana.
Anna hyytyä vähintään kaksi tuntia.

Mittaa pieneen kattilaan kaikki kiisselin ainekset ja sekoita vispilällä tasaiseksi.
Kuumenna täydellä teholla kevyesti sekoittaen muutama minuutti ja siirrä pois liedeltä, kun kiisseli pulpahtaa.
Näin vältät kiisselin paakkuuntumisen ja marjat säilyttävät suurimman osan vitamiineistaan.
Jäähdytä noin huoneenlämpöiseksi.

Koristele hyytyneet pannacottat mustikkakiisselillä ja tuoreilla marjoilla.

Valmistusaika: 15 min + hyytymisaika
Annosmäärä: 4