Merimiespihvit

3899

3,0 l

Buco Nero Malbec Hanapakkaus

Argentiina > Mendoza

-%

3899

3,0 l

Buco Nero Malbec Hanapakkaus

Argentiina > Mendoza

-%

Ainekset

noin 500 g naudan sisäpaistia
2 sipulia
10 perunaa viipaleina (kiinteä lajike)
3 porkkanaa viipaleina
voita paistamiseen
lihaliemikuutio
1 plo (3 dl) olutta
mustapippuria ja suolaa
laakerinlehtiä

 

 

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Nostalginen klassikkoruoka!

 

1. Ota liha hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Liuota lihaliemikuutio noin 4 desilitraan kuumaa vettä.

 

2. Kuori ja viipaloi sipulit, perunat ja porkkanat. Viipaloi myös liha. Ruskista sipulit kevyesti voissa. Nosta pois pannulta ja lisää huoneenlämpöiset lihaviipaleet. Ruskista kevyesti molemmin puolin.

 

3. Lado vuokaan/pataan kerroksittain peruna- ja porkkanaviipaleita, sipulia, lihaviipaleita ja mausteita. Alimmaisen ja päällimmäisen kerroksen tulee olla perunaa.

 

4. Lisää olut sekä sen verran lihalientä, että ainekset peittyy.

 

5. Hauduta pataa 180-asteisessa uunissa vähintään 1 h 30 min ja lisää tarvittaessa nestettä paiston aikana. Anna uunin jälkeen ruoan vetäytyä rauhassa kannen alla puolisen tuntia ennen tarjoilua.

 

Valmistusaika: noin 2 h
Annosmäärä: 4