Kolmen juuston Cacio e Pepe -pippurinen pasta

1498

1399

750 ml

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-7%

1498

1399

750 ml

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-7%

Ainekset

400 g spagettia
1 tl oliiviöljyä
1/2 pieni kukkakaali
1 rkl voita ja öljyä paistamiseen
250 g ricotta-juustoa
80 g pecorino-juustoa
80 g parmesaani-juustoa

 

tuoretta mustapippuria
tryffeliöljyä 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pasta on parhaimmillaan yksinkertaisena!

Cacio e Pepe on roomalainen klassikkopasta, jonka herkullisuuden takana on käsittämättömän simppeli kombo: Spaghetti, pecorino, suola, mustapippuri ja vesi.

 

1. Esikypsennä spagetti suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan kunnes al dente.

 

2. Valuta spagetti, ja säästä noin 1 dl keittoliemestä. Mausta pasta liemellä ja oliiviöljyllä, jotta pasta ei paakkuunnu.

 

3. Hienonna kukkakaali karkeaksi rouheeksi.

 

4. Kuumenna laakealla pannulla voi-öljysekoitus ja kuullota kukkakaalimurua muutama minuutti, kunnes paistos ruskistuu.

 

5. Lisää pannulle kypsennetyt spagetit ja ricotta varovaisesti sekoittaen.

 

6. Nosta pannu pois liedeltä ja raasta pastan joukkoon loput juustot. Sekoita ja tarkista maku.

 

Tarjoile pasta italialaisittain tuoreen rouhitun mustapippurin ja tryffeliöljyn kanssa.

 

Kevennä annosta esimerkiksi raikkaalla tomaatti-mozzarellasalaatilla tai leipäsalaatilla.

 

 

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4