Ainekset
300 g spagettia
3 rkl extra virgin -oliiviöljyä
4 valkosipulinkynttä
2 dl kermaa
1 dl kanalientä
2 dl italialaista juustoraastetta
suolaa
mustapippuria
basilikan lehtiä koristeluun
VALMISTUSOHJE
1. Keitä spagetit pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsiksi ja valuta vedet pois pastan joukosta. Säästä noin 1 dl keitinvettä.
2. Kuori ja hienonna valkosipulit.
3. Lämmitä suurella pannulla öljy. Paista hetki valkosipuleita, ja lisää joukkoon kerma ja kanaliemi. Lisää vähän kerrallaan pastan keitinvettä, kunnes koostumus on mieleisesi.
4. Kuumenna kastike, kääntele mukaan spagetit, ja mausta suolalla ja pippurilla.
Koristele tuoreilla basilikan lehdillä, ripottele päälle runsaasti juustoraastetta, ja tarjoile esimerkiksi tuoreen maalaisleivän kanssa.
Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4