Kermainen juustopasta

1399

1349

750 ml

Nugan Alfredo Passo Appassimento

Australia >South Eastern Australia

-4%

1399

1349

750 ml

Nugan Alfredo Passo Appassimento

Australia >South Eastern Australia

-4%

Ainekset

300 g spagettia

3 rkl extra virgin -oliiviöljyä

4 valkosipulinkynttä

2 dl kermaa

1 dl kanalientä

2 dl italialaista juustoraastetta

suolaa

mustapippuria

basilikan lehtiä koristeluun

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Keitä spagetit pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsiksi ja valuta vedet pois pastan joukosta. Säästä noin 1 dl keitinvettä.

 

2. Kuori ja hienonna valkosipulit.

 

3. Lämmitä suurella pannulla öljy. Paista hetki valkosipuleita, ja lisää joukkoon kerma ja kanaliemi. Lisää vähän kerrallaan pastan keitinvettä, kunnes koostumus on mieleisesi.

 

4. Kuumenna kastike, kääntele mukaan spagetit, ja mausta suolalla ja pippurilla.

 

Koristele tuoreilla basilikan lehdillä, ripottele päälle runsaasti juustoraastetta, ja tarjoile esimerkiksi tuoreen maalaisleivän kanssa.

 

Valmistusaika: 25 min

Annosmäärä: 4