Helppo lihapullapelti

1152

1098

1,0 l

Quinta da Espiga Reserva muovipullo

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-5%

1152

1098

1,0 l

Quinta da Espiga Reserva muovipullo

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-5%

Ainekset

1 rs eineslihapullia

1 prk fetajuustoa

1 kesäkurpitsa

1 rs kirsikkatomaatteja tai 2 isompaa

2 paprikaa

1 punasipulia

valkosipulia

öljyä

mausteita oman maun mukaan

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Peltiruoka sopii arkeen! Pellille voit heittää oikeastaan mitä vaan: erilaisia kasviksia, perunaa, lihapullia, sieniä, makkaraa, juustoa… Vain taivas on rajana, voit kokeilla useampaa erilaista variaatiota ja heittää kaapin perälle unohtuneet ainekset mukaan!

 

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Leikkaa kaikki kasvikset sopiviksi paloiksi ja heitä leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Ripottele öljyä ja mausteita päälle.

 

2. Laita vielä pellille eineslihapullat ja murustele fetaa päällimmäiseksi. Voit myös vaihtoehtoisesti ostaa jauhelihaa ja muotoilla jauhelihasta itse lihapullia.

 

3. Laita uuniin noin 20-30 minuutiksi. Tarjoile valmis ateria esimerkiksi tsatsikin kanssa!

 

Valmistusaika: 30-40 min

Annosmäärä: 4