Helpot juustognocchit

1149

750 ml

Ruppertsberger Imperial Cuvée Organic

Saksa > Pfalz

-%

1149

750 ml

Ruppertsberger Imperial Cuvée Organic

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

400 g gnoccheja

2 rlk oliiviöljyä tai voita

100 g – 200 g juustoa (Parmesaani, Gorgonzola, Gruyere, Brie tms.)

½ dl kermaa

½ dl kanalientä

 

 

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Perinteinen italialainen herkku eli gnocchit valmistuvat tällä ohjeella vain 15 minuutissa!

 

1. Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan.

 

2. Lämmitä öljy tai voi paistinpannulla, ja lisää hyvin valutetut kypsät gnocchit. Paista gnoccheja hetki jotta saat niihin kevyesti ruskistuneen ja rapean kuoren. Lisää pannulle kerma ja kanaliemi, ja kiehauta hetki.

 

3. Lisää pilkotut juustot, ota pannu pois liedeltä ja sekoita lastalla tai puulusikalla kunnes juustot ovat sulaneet pastan joukkoon.

 

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja tarjoile välittömästi.

 

Valmistusaika: 15 min
Annosmäärä: 4

Noin 1,80€ per annos