Ainekset
1 paketti esikypsennettyjä gnoccheja
400 g jauhelihaa
1 rkl öljyä
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 ps mozzarella-juustoraastetta
½ ruukkua basilikaa
2 tlk tomaattimurskaa
1 rkl hunajaa
suolaa ja pippuria
VALMISTUSOHJE
Helppo gnocchivuoka sopii niin arkeen, kuin vapaapäivänkin iloksi. Yhdistä reseptille Viva Valentina Sangiovese!
1. Kuumenna uuni 200C asteiseksi. Sekoita keskenään tomaattimurska, hunaja, suola ja pippuri.
2. Valmistele täytteet: Ruskista jauheliha pienessä määrässä öljyä. Pilko aurinkokuivatut tomaatit pieniksi. Irrottele basilikanlehdet varsista.
3. Kokoa vuoka: Kumoa uunivuokaan tomaattimurska. Lisää gnocchit, jauheliha, aurinkokuivatut tomaatit ja basilikan lehdet. Sekoita.
4. Paista uunin alatasolla 20 minuuttia. Nosta uunista, ripottele juustoraaste päälle ja paista vielä 5-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
5. Koristele basilikalla tai muilla yrteillä.
Valmistusaika: noin 40 min
Annosmäärä: 4