Carpaccio

Resepti on tulostettu Rosasta https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/carpaccio/

Tulosta resepti

500 g tuoretta naudan ulkofileetä tai paistia

Kastike:
4 rlk majoneesia
1 rlk maitoa
Worchestershire kastiketta
Valkopippuria

Leikkaa ulkofileepala pituus suunnassa puoliksi ja pyöritä siitä kelmun avulla halkaisijaltaan noin 5cm paksuiset pötköt.
Laita pötköt pakkaseen noin 30 minuutiksi, kunnes liha on kohmettunut sopivasti – näin ohuiden siivujen leikkaaminen on helpompaa!

Sekoita kastike sopivassa kulhossa – lisää ensin majoneesi ja noin pari teelusikallista Worchestershire kastiketta.
Notkista maidolla jotta kastike on helpompi levittää annoksen päälle.
Mausta jauhetulla valkopippurilla ja tarvittaessa ripauksella suolaa.

Kuori liha kelmusta ja leikkaa lautasille ohuina siivuina.
Mausta suolalla ja pippurilla.

Ripottele kastiketta pitkinä raitoina lihan pinnalle ja tarjoile välittömästi.

Valmistusaika: 45 min
Annos neljälle