Antipasto

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

Burrata -juustoa

Oliiveja

Bresaolaa (ilmakuivattua naudanlihaa)

Maalaisleipää

Valkosipulinkynsiä

Oliiviöljyä

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Italialainen antipasto nautitaan alkupalana hyvän viinin kera!

 

1. Leikkaa leivästä siivuja ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Poista valkosipulinkynsistä kuoret ja murskaa niitä hiukan, kuitenkin siten, että ne pysyvät kokonaisina. Levitä jokaiselle leipäsiivulle noin 1 rkl oliiviöljyä ja sen jälkeen hiero leivän pintaa valkosipulinkynnellä.

 

2. Paahda sitten leipäsiivuja uunissa grillivastuksen alla noin 200 asteessa siten, että ne ruskistuvat hiukan. Kokoa sitten antipasto laittamalla tarjoilulautaselle burrataa, paahdettuja leipäsiivuja, oliiveja ja bresaolaa.

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 4

Alkuperäinen resepti ja kuva:
Hanna / www.kulinarismiamahantaydelta.fi