Valkosipuliset juustopallot

1248

750 ml

Hope Shiraz Reserve

Australia >South Eastern Australia

-%

1248

750 ml

Hope Shiraz Reserve

Australia >South Eastern Australia

-%

Ainekset

1 pkt valmis pizzataikina (esim. Fazer)

100 g mozzarellaraaste

100 g voita

2-3 valkosipulinkynttä

kourallinen persiljaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pizzataikinasta loihdit nämä herkullisen juustoiset pallerot, jotka kruunataan valkosipulisella voisulalla!

 

1. Ota pizzataikina sulamaan hyvissä ajoin. Voit käyttää pakastetaikinaa tai tehdä itse pizzataikinan.

 

2. Pyörittele taikinasta pieniä palloja, joiden sisälle saat taiteltua juustoraastetta. Pyörittele taikinaa niin, että juusto jää sisäpuolelle. Nosta juustopallot leivinpaperilla vuoratulle pellille.

 

3. Paista palloja uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. Sulata tällä välin voi ja lisää voisulan joukkoon hienonnettu valkosipuli sekä persilja.

 

4. Penslaa juustopallot valkosipulivoilla. Laita pallot vielä uuniin noin 5-10 minuutiksi.

 

Valmistusaika: 40 min

Annosmäärä: 4

 

Viinisuositus: Hope Shiraz Reserve

Spread the love