Vaahdotettu feta

998

750 ml

Ruppertsberger Trocken Riesling

Saksa > Pfalz

-%

998

750 ml

Ruppertsberger Trocken Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

1 prk aitoa fetajuustoa

1/2 prk tuorejuustoa

2 valkosipulinkynttä

1 sitruuna

2 tl hunajaa

pippuria

oliiviöljyä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Vaahdotettu feta on lisäke ja alkupala, joka on ollut jo jonkun aikaan kovassa suosiossa! Eikä ihme, sillä tämä on herkullista esimerkiksi rapean leivän päällä tai dippinä… Tätähän voisi laittaa vaikka pastan sekaan! Nyt on korkea aika laittaa tämä herkku kokeiluun.

 

1. Murenna feta hienoksi muruksi. Tyyli on vapaa – joko tehosekoittimessa, monitoimikoneessa, haarukalla…

 

2. Lisää joukkoon tuorejuustoa, oliiviöljyä, hunajaa, valkosipulia, sitruunan mehua ja pippuria. Sekoita. Voit halutessasi lisätä myös kreikkalaista jogurttia.

 

4. Tarjoile leivän kanssa tai dippaa vaikkapa pitaleipää tähän.

 

Valmistusaika: 15 min

Annosmäärä: useammalle henkilölle naposteluun

Spread the love