Lohi UuniruokaUuniperunat 9 89 750 ml Bestheim Riesling Premium RéserveRanska >AOC Alsace VIINISUOSITUS AINEKSET8 rosamunda-perunaa Katkaraputäyte: 1 prk kermaviiliä 1/2 punasipuli 2 valkosipulin kynttä 1 paprika 1 tl hunajaa 1/2 sitruunan mehu suolaa ja pippuria 2 dl katkarapuja 1/2 nippu tilliä Lohitäyte: 100 g kylmäsavulohta 1/2 dl hienonnettua tilliä 1 prk kermaviiliä 1 tl sitruunamehua ripaus suolaa Kinkkutäyte: 100 g palvikinkku 1 pieni sipuli hienonnettuna 1 prk kermaviiliä 3/4 dl paholaisen hilloa Kasvis-juustotäyte: 200 g yrttituorejuustoa 50 g salaattijuustoa 1 dl paprikaa pieneksi pilkottuna 1 rkl sitruunamehua 1 tl suolaa Paholaisen hillo: 1 punainen paprika 2-4 chilipalkoa 1 pieni sipuli 2 valkosipulin kynttä 1 dl sokeria 200 g tomaattimurskaa 1 rkl etikkaa 1 tl suolaa ripaus valkopippuria VALMISTUS VALMISTUS Uuniperuna on herkullinen ja täytteitä löytyy jokaiseen makuun!Uuniperunat on klassikkojen klassikko. Yksi suosituimmista resepteistämme. Uuniperunat sopivat erinomaisesti lisukkeeksi niin kalalle kuin lihallekin. Helpoimmillaan kastikeeksi tai täytteeksi riittää voinokare. Mutta halutessasi nauttia uuniperunat sellaisenaan, valmista niille oma täyte. Ja nauti uuniperunat vaikkapa perjantai-iltana kera viinilasillisen.Lämmitä uuni 225 asteeseen. Pese perunat huolellisesti. Kuivaa ja kääri folioon. Laita perunat uunivuokaan ja paista ensin puoli tuntia, laske sitten uunin lämpö 200 asteeseen ja paista vielä puolisen tuntia. Isommat perunat vaativat pidemmän kypsymisajan. Cocktail-tikulla voi kokeilla koska perunat ovat valmiita. Ota perunat pois uunista ja ota folio pois, tee ristikkäisviilto perunan pintaan.Tarjoa erilaisten kylmien kastikkeiden kanssa!Neljä annostaKatkaraputäyte Sulata katkaravut. Keitä vettä kattilassa, lisää hieman suolaa ja kaada vesi lautaselle. Laita katkaravut kuumaan veteen hetkeksi. Kuori & pilko punasipuli. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi. Kaada kermaviili kulhoon, lisää punasipuli ja paprika. Kuori valkosipulit ja raasta ne joukkoon. Lisää hunaja, sitruunamehu, suola ja mustapippuri. Lisää lopuksi sulaneet katkaravut ja hienonnettu tilli. Tarkista maku.Lohitäyte Leikkaa lohi pieniksi paloiksi. Yhdistä kaikki aineet.Kinkkutäyte Paista pieniksi suikaleiksi leikattu kinkku ja hienonnettu sipuli pannulla keskilämmöllä. Anna jäähtyä hetken. Yhdistä kaikki aineet.Kasvis-juustotäyte: Yhdistä kaikki ainekset keskenään. Jos täyte on liian paksua, lisää 2 rkl maitoa.Tässä vielä paholaisen hillon valmistus: Leikkaa paprikat ja sipuli (myös valkosipuli) pieniksi kuutioiksi. Halkaise chili ja poista siemenet, pilko pieniin osiin. Laita kaikki ainekset pieneen kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes seos on paksumpaa. Noin 30 minuuttia. Jäähdytä hetki ja laita hillo lasipurkkeihin. Säilytä viileässä. | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 27 huhtikuun, 2018
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit Karjalanpaisti Lehtipihvit porsaan ulkofileestä punaviini-maustevoilla Uuni-camembert juustoleipä Smetanainen uunilohi Poro-suppilovahverorisotto Pikkelöidyt viinirypäleet juustotarjottimelle Ylikypsää porsaanposkea ja paahteinen perunamuusi Punajuuripesto-vuohenjuustokierteet Loimulohimakit Poronkäristys ja perunamuusi Kantarellipasta
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat