Helppo ja nopea tonnikalapasta

1298

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

300 g pastaa

 

KASTIKE
1 sipuli
1 rkl öljyä
3-4 valkosipulinkynttä
2 tlk tonnikalaa öljyssä
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa
2 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tonnikalapasta vain paranee seuraavana päivänä! Täydellistä arkiruokaa.

 

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

 

2. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää valutetut tonnikalat ja kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä hetki. Lisää lopuksi ruokakerma ja basilika.

 

3. Yhdistä keitetty, valutettu pasta ja kastike. Koristele tuoreella basilikalla. Tarjoa heti!

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 2

 

Tonnikalapasta on herkullinen ja helppo ruoka, joka sopii erinomaisesti lounaaksi tai illalliseksi. Se on myös budjettiystävällinen vaihtoehto, joka on helppo valmistaa ja tarjoilla. Tonnikalapasta on erinomainen tapa hyödyntää jääkaapin jämiä ja lisätä ruokavalioon proteiinia. Se on myös täynnä makua ja väriä, ja se on helppo muokata oman maun mukaan.

Valmistamiseen tarvitset vain muutamia ainesosia, joista osa voi olla jääkaapin jämiä. Valmistamiseen tarvitset tonnikalaa, pastaa, tomaattikastiketta, sipulia, paprikaa ja vihanneksia. Voit myös lisätä juustoa, kinkkua tai muita makusi mukaan. Tonnikalapasta on helppo valmistaa ja se maistuu hyvältä. Se on myös terveellinen ja ravitseva vaihtoehto, joka sopii erinomaisesti niin lapsille kuin aikuisillekin.

Tämä herkullinen tonnikalapasta on helppo ja nopea valmistaa ja se sopii erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaankin. Se on täynnä makua ja se on täydellinen vaihtoehto, jos etsit nopeaa ja herkullista ateriaa. Lue lisää tästä artikkelista ja kokeile itse!

Tervetuloa tutustumaan tonnikalapastaan! Tonnikalapasta on herkullinen ja helppo ruoka, joka sopii niin arkiruokailuun kuin juhlapöytäänkin. Se on myös monipuolinen ruoka, jonka voi valmistaa lukuisilla eri tavoilla. Tässä artikkelissa kerromme, miten tonnikalapasta valmistetaan ja miten sitä voi maustaa mieleisekseen. Lue lisää ja aloita oman tonnikalapastareseptin luominen!

1. Tonnikalapasta on yksi suosituimmista pastaruuista Suomessa.

2. Se on helppo ja nopea valmistaa ja se sopii erinomaisesti arkiruokana.

3. Tonnikalapasta sisältää usein makaronia, tonnikalaa, ketsuppia ja juustoraastetta.

4. Se on herkullinen ja ravitseva ruoka, joka sopii erinomaisesti lapsille ja aikuisille.

5. Tonnikalapasta on myös hyvä vaihtoehto vegaaneille, sillä se voidaan valmistaa ilman lihaa.

6. Se on myös erinomainen tapa hyödyntää jääkaapin jämiä.

7. Tonnikalapastan voi maustaa oman maun mukaan, esimerkiksi lisäämällä valkosipulia, chiliä tai vihreitä papuja.

8. Se on myös hyvä ruoka lämpimänä tai kylmänä.

9. Tonnikalapastan voi tarjoilla esimerkiksi salaatin, leivän tai riisin kanssa.

10. Tonnikalapastan voi myös tarjoilla kuumana ja lisätä päälle juustoraastetta.

Kokeile itse ja nauti herkullisesta tonnikalapastasta!