Helppo ja nopea tonnikalapasta

1298

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

300 g pastaa

 

KASTIKE
1 sipuli
1 rkl öljyä
3-4 valkosipulinkynttä
2 tlk tonnikalaa öljyssä
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa
2 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tonnikalapasta vain paranee seuraavana päivänä! Täydellistä arkiruokaa.

 

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

 

2. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää valutetut tonnikalat ja kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä hetki. Lisää lopuksi ruokakerma ja basilika.

 

3. Yhdistä keitetty, valutettu pasta ja kastike. Koristele tuoreella basilikalla. Tarjoa heti!

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 2