Helppo ja nopea tonnikalapasta

1498

750 ml

Bestheim Riesling Fourmidable

Ranska > AC Alsace

1498

750 ml

Bestheim Riesling Fourmidable

Ranska > AC Alsace

Ainekset

300 g pastaa

Kastike:
1 sipuli
1 rkl öljyä
3-4 valkosipulinkynttä
2 tlk tonnikalaa öljyssä
1
tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa
2 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tonnikalapasta vain paranee seuraavana päivänä!

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää valutetut tonnikalat ja kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä hetki.
Lisää lopuksi ruokakerma ja basilika.

Yhdistä keitetty, valutettu pasta ja kastike.
Koristele tuoreella basilikalla.
Tarjoa heti!

Kaksi annosta