Helppo ja nopea tonnikalapasta

Kysymyksiä tonnikalapasta -reseptistä, mihin löydät vastauksen tästä artikkelista: Miten tehdä hyvä tonnikalapasta?

1349

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1349

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

300 g pastaa

 

KASTIKE

1 sipuli

1 rkl öljyä

3 valkosipulinkynttä

2 tlk tonnikalaa öljyssä

400 g tomaattimurskaa

ripaus suolaa ja pippuria

2 dl ruokakermaa

2 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna  

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tämä helppo tonnikalapasta on ollut Rosan suosituin resepti jo monta vuotta!

 

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi.

 

2. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Hienonna sipuli. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää valutetut tonnikalat ja kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista hetki. Lisää lopuksi ruokakerma ja hienonnettu basilika.

 

3. Yhdistä pasta ja kastike. Koristele tuoreella basilikalla. 

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4

 

Viinisuositus: Ruppertsberger Imperial Riesling

Spread the love

Ihmiset kysyvät myös tonnikalapasta -reseptistä

 

1. Miten tehdä hyvä Tonnikalapasta? Käytä korkealaatuista pastaa ja valmista se ohjeen mukaan. Tonnikalan laadulla on merkitystä.

2. Miten maustaa Tonnikalapasta? Voit tuunata reseptiä, mm. käyttämällä enemmän valkosipulia. Tulisempi chili pilkottuna sopii reseptiin mainiosti.

3. Mitä voi tehdä tonnikalasta? Kokeile myös seuraavia reseptejämme: tonnikalapizza, Nizzan salaatti, ja tonnikalapyörykät.