Tonnikalapizza

3034

3 L

LAB Rose hanapakkaus

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

3034

3 L

LAB Rose hanapakkaus

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

PIZZAPOHJA

2 1/2 dl vettä

25 g hiivaa

3/4 tl suolaa

5 dl vehnäjauhoja

2rkl oliiviöljyä

 

TÄYTTEET

1 prk pizzakastiketta

2 tlk tonnikalapaloja öljyssä

1 punasipuli

1 ps emmental-mozzarellajuustoraastetta ja

ripaus aurajuustoraastetta

1 tlk mustia kivettömiä oliiveja

oreganoa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tämä pizza on edullinen valmistaa ja voit hyödyntää valmistuksessa kaapin perälle jääneet tonnikalat. Tonnikalapizza sopii erinomaisesti esimerkiksi perjantai-illan herkuksi koko perheelle!

 

1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, jauhot ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Alusta pizzataikinaa muutama minuutti.

 

2. Anna kohota liinan alla lämpimässä ja vedottomassa paikassa, kunnes taikina on kaksinkertainen (noin 30 minuuttia).

 

3. Kauli kohonnut taikina ohueksi levyksi. Nosta pizzapohja leivinpaperin päälle pellille.

 

4. Valuta tonnikalat. Kuori ja hienonna punasipuli. Levitä pizzakastike pohjan päälle.

 

5. Lisää täytteet ja juustoraaste. Paista pizzaa 250 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Ripottele pinnalle oliivit ja oreganoa.

 

Pizzan paistaa myös helposti grillissä pizzapohjalla!

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 1 t