Tonnikalapizza

3098

3L

LAB Rose hanapakkaus

Portugali >Vinho Regional Lisboa

3098

3L

LAB Rose hanapakkaus

Portugali >Vinho Regional Lisboa

Ainekset

Pizzapohja: 2 1/2 dl vettä 25 g hiivaa 3/4 tl suolaa 5 dl vehnäjauhoja 2rkl oliiviöljyä Täytteet: 1 prk pizzakastiketta 2 tlk tonnikalapaloja öljyssä 1 punasipuli 1 ps emmental-mozzarellajuustoraastetta ja ripaus aurajuustoraastetta 1 tlk mustia kivettömiä oliiveja oreganoa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Nyt käyttöön kaapissa olevat tonnikalat!

Pizza-pohja:
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, jauhot ja öljy. Sekoita tasaiseksi.
Alusta pizzataikinaa muutama minuutti.
Anna kohota liinan alla lämpimässä ja vedottomassa paikassa, kunnes taikina on kaksinkertainen (noin 30 minuuttia).

Kauli kohonnut taikina ohueksi levyksi. Nosta pizzapohja leivinpaperin päälle pellille.
Valuta tonnikalat. Kuori ja hienonna punasipuli. Levitä pizzakastike pohjan päälle.
Lisää täytteet ja juustoraaste. Paista pizzaa 250 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Ripottele pinnalle oliivit ja oreganoa.

Pizzan paistaa myös helposti grillissä pizzapohjalla!

Valmistusaika: 1 t
Kuusi annosta