Tonnikaladippi ja ruissipsit

1298

750 ml

Setencostas Premium Alvarinho

Portugali > DOC Vinho Verde

-%

1298

750 ml

Setencostas Premium Alvarinho

Portugali > DOC Vinho Verde

-%

Ainekset

2 prk tonnikalaa

150 g ranskankermaa

180 g tuorejuustoa (yrtti)

1 punasipuli

kourallinen tilliä

1 sitruunan mehut

ripaus suolaa ja pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tonnikaladippi on helposti valmistuva naposteltava, joka maistuu erityisesti ruissipsien kanssa!

 

1. Pilko punasipuli ja tilli.

 

2. Valuta tonnikala ja laita kulhoon. Lisää joukkoon punasipuli, tilli, maustettu tuorejuusto (yrtti) sekä ranskankerma. Sekoita hyvin.

 

3. Mausta tonnikaladipillä sitruunan mehulla, suolalla ja pippurilla. Tarjoile dippi ruissipsien kanssa ja koristele halutessasi kevätsipulilla tai persiljalla!

 

Valmistusaika: noin 15 min

Spread the love