Toast skagen

998

750 ml

Ruppertsberger Trocken Riesling

Saksa > Pfalz

998

750 ml

Ruppertsberger Trocken Riesling

Saksa > Pfalz

Ainekset

noin 500 g käsinkuorittuja katkarapuja 4 vaaleaa paahtoleipäviipaletta nokare voita 1 punasipuli 5 rkl majoneesia 1 rkl sitruunanmehua ½ sitruunan kuori 2 tl konjakkia ripaus suolaa 1 rkl hienonnettua tilliä ja ruohosipulia n. 4 rkl mätiä, esimerkiksi lohen tai siian

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Valuta katkaravut huolellisesti.
Sipaise leiville ohuelti voita.
Paista leivät rapeiksi ja kullankeltaisiksi kuumalla pannulla.
Kuori ja hienonna punasipuli.
Sekoita majoneesi, sitruunamehu, konjakki, suola,
punasipulit, hienonnetut yrtit sekä 3/4 osaa katkaravuista. Nostele seosta leiville.
Annostele päälle loput katkaravuista.
Koristele katkarapuleivät mädillä ja tillillä

Neljä annosta.

Resepti:  Samuil Angelov