Toast skagen

1349

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1349

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

noin 400 g katkarapuja

4 vaaleaa paahtoleipäviipaletta

nokare voita

1 punasipuli

1 dl majoneesia

1 dl ranskankermaa

1 rkl sitruunanmehua

ripaus suolaa ja pippuria

tilliä

n. 4 rkl mätiä (esim. lohen)

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Toast Skagen eli kaikkien rakastama katkarapuleipä sopii niin alkupalaksi kuin lounaaksikin! Tällä reseptillä onnistut!

 

1. Sulata ja valuta katkaravut huolellisesti.

 

2. Kuori ja hienonna punasipuli. Yhdistä katkaravut, punasipuli, majoneesi sekä ranskankerma. Sekoita ja lisää joukkoon vielä hienonnettu tilli sekä sitruunanmehu. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

3. Paista leivät rapeiksi voin kera kuumalla pannulla. Kasaa leipien päälle katkaraputäyte. Koristele leivät mädillä ja tillillä

 

Annosmäärä: 4
Valmistusaika: 30 min

 

Viinisuositus: Ruppertsberger Imperial Riesling

Spread the love