Ainekset
4 paprikaa
400g jauhelihaa
1dl riisiä
1 prk tuorejuustoa
½ pussia juustoraastetta
VALMISTUSOHJE
Perinteiset riisillä ja jauhelihalla täytetyt paprikat ovat helppoa ja maistuvaa arkiruokaa! Täytettyjä paprikoita on myös helppo tuunata eri ainesosilla omaan suuhun sopivaksi.
1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
2. Leikkaa paprikoista kantaosa avoimeksi ja poista paprikasta siemenet.
3. Keitä riisi kattilassa ja ruskista jauheliha paistinpannulla. Hienonna ruohosipuli sopivaksi silpuksi.
4. Sekoita riisi, jauheliha, tuorejuusto ja sipuli keskenään ja täytä paprikat. Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta.
5. Kypsennä paprikoita uunissa 10-15 minuuttia.
Annosmäärä: 4
Valmistusaika: 35 min