Täyteläisempi avokadopasta

1199

750 ml

Ruppertsberger Imperial Rosé

Saksa

-%

1199

750 ml

Ruppertsberger Imperial Rosé

Saksa

-%

Ainekset

400g-500g pastaa tai 1 pkt tuorepastaa

4 avokadoa

1 prk ranskankermaa

2 valkosipulinkynttä

1 sitruunan/limen mehu

1 pkt sinihomejuustoa

pippuria

parmesaanijuustoa

basilikaa koristeluun

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Rosan tiimi testasi ja ihastui! Perinteinen avokadopasta on nykyään klassikko, mutta tässä versiossa reseptiä on vielä jatkettu ranskankermalla sekä sinihomejuustolla, jolloin annoksesta tulee entistä täyteläisempi ja juustoisempi. Sinihomejuusto tuo mukavasti makua reseptiin.

 

1. Aloita kastikkeen valmistamisella. Laita kulhoon avokadot, ranskankerma, valkosipulia, limen/sitruunan mehua, oliiviöljyä, pippuria sekä sinihomejuustoa. Soseuta tasaiseksi. Voit myös laittaa kastikkeen sekaan tuoretta basilikaa.

 

2. Keitä pasta ja muista heittää keitinveteen reilusti suolaa!

 

3. Valuta pasta ja sekoita avokadokastikkeen sekaan.

 

4. Annostele pastaa lautasille ja laita annosten päälle vielä reilusti parmesaanijuustoa, pippuria ja basilikaa. Nauti raikkaan valkoviinin kera!

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 4

 

Spread the love