Täyteläisempi avokadopasta

1399

1349

750 ml

Pizzolato Organic Pinot Grigio

Italia > DOC Venezia

-4%

1399

1349

750 ml

Pizzolato Organic Pinot Grigio

Italia > DOC Venezia

-4%

Ainekset

300g pastaa tai 1 pkt tuorepastaa

4 avokadoa

1 prk ranskankermaa

2 valkosipulinkynttä

1 sitruunan/limen mehu

1 pkt sinihomejuustoa

pippuria

parmesaanijuustoa

basilikaa koristeluun

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Rosan tiimi testasi ja ihastui! Perinteinen avokadopasta on nykyään klassikko, mutta tässä versiossa reseptiä on vielä jatkettu ranskankermalla sekä sinihomejuustolla, jolloin annoksesta tulee entistä täyteläisempi ja juustoisempi. Sinihomejuusto tuo mukavasti makua reseptiin.

 

1. Aloita kastikkeen valmistamisella. Laita kulhoon avokadot, ranskankerma, valkosipulia, limen/sitruunan mehua, oliiviöljyä, pippuria sekä sinihomejuustoa haluttu määrä. Soseuta tasaiseksi. Voit myös laittaa kastikkeen sekaan tuoretta basilikaa.

 

2. Keitä pasta ja muista heittää keitinveteen reilusti suolaa!

 

3. Valuta pasta ja sekoita avokadokastikkeen sekaan.

 

4. Annostele pastaa lautasille ja laita annosten päälle vielä reilusti parmesaanijuustoa, pippuria ja basilikaa. Nauti!

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 4

 

Spread the love