Ainekset
300g pastaa tai 1 pkt tuorepastaa
4 avokadoa
1 prk ranskankermaa
2 valkosipulinkynttä
1 sitruunan/limen mehu
1 pkt sinihomejuustoa
pippuria
parmesaanijuustoa
basilikaa koristeluun
VALMISTUSOHJE
Rosan tiimi testasi ja ihastui! Perinteinen avokadopasta on nykyään klassikko, mutta tässä versiossa reseptiä on vielä jatkettu ranskankermalla sekä sinihomejuustolla, jolloin annoksesta tulee entistä täyteläisempi ja juustoisempi. Sinihomejuusto tuo mukavasti makua reseptiin.
1. Aloita kastikkeen valmistamisella. Laita kulhoon avokadot, ranskankerma, valkosipulia, limen/sitruunan mehua, oliiviöljyä, pippuria sekä sinihomejuustoa haluttu määrä. Soseuta tasaiseksi. Voit myös laittaa kastikkeen sekaan tuoretta basilikaa.
2. Keitä pasta ja muista heittää keitinveteen reilusti suolaa!
3. Valuta pasta ja sekoita avokadokastikkeen sekaan.
4. Annostele pastaa lautasille ja laita annosten päälle vielä reilusti parmesaanijuustoa, pippuria ja basilikaa. Nauti!
Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4
Noin 3,50€ per annos