Avokadopasta

Resepti on tulostettu Rosasta https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/avokadopasta/

Tulosta resepti

1-4 valkosipulinkynsiä
½ -1 punaista chiliä
1 limetti
2 kypsää avokadoa
suolaa ja mustapippuria
loraus oliiviöljyä
kourallinen basilikaa tai korianteria
30 g raastettua pecorinoa
30 g raastettua parmesaania
400-500 g spagettia

 

Tee kastike suoraan tarjoilukulhoon, jossa tarjoat pastan!

Pilko valkosipuli hyvin hienoksi, pilko myös chili ja laita ne kulhoon. Purista limetin mehu mukaan.
Halkaise avokadot ja poista niistä kivet.
Kuutioi avokado kuoressaan ja kaiverra sisus ruokalusikan avulla kulhoon.
Hienonna yrtit ja raasta juustot.
Lisää suola, pippuri, oliiviöljy, hienonnetut yrtit, sekä pecorino- ja parmesaaniraaste.
Sekoittele lusikan avulla, maista. Kastikkeessa tulee olla tarpeeksi suolaa, muuten lopputulos on mauton.
Keitä pasta ohjeen mukaan.
Ota talteen tilkka pastan keitinvettä. Lorauta tilkka keitinvettä kastikkeen sekaan, ja pyörittele spagetti kastikkeen joukkoon.
Raasta päälle parmesaania ja rouhi myllystä mustapippuria.
Tarjoa heti.

Annos neljälle