Suolaiset vohvelit lohitäytteellä

1699

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

1699

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

Ainekset

VOHVELITAIKINA

3 kananmunaa

3 dl maitoa

4 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

ripaus suolaa

nokare voita sulatettuna

 

TUOREJUUSTOTÄYTE

1 pkt (200 g) lohi tuorejuusto

1 punasipuli

30 g kapris

tilliä

1 sitruunan mehut

 

LISÄKSI

graavilohta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Suolaiset vohvelit sopivat täydellisesti viikonlopun brunssipöytään tai lounaalle!

 

1. Valmistele vohvelitaikina: Riko kananmunien rakenne kulhossa ja sekoita joukkoon vehnäjauho, maito ja leivinjauhe. Lisää vielä suola ja voisula ja anna taikinan turvota huoneenlämmössä sillä aikaa kun valmistelet vohveleille täytteen.

 

2. Kuori ja hienonna punasipuli. Yhdistä kulhossa lohituorejuusto, punasipuli, kaprikset sekä tilli. Purista joukkoon sitruunan mehua ja sekoita hyvin. Lisää tarpeen mukaan suolaa ja pippuria.

 

3. Paista vohvelit voin kera vohveliraudassa. Tarjoile vohvelit tuorejuustotäytteen sekä graavilohen kera. Viimeistele annokset tillillä ja sitruunaviipaleilla.

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4

 

Viinisuositus: Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Spread the love