Spagettikurpitsa ja jauheliha-pekonikastike

1099

750ml

Espiritu de Chile Reserva Chardonnay

Chile > Curicó Valley

-%

1099

750ml

Espiritu de Chile Reserva Chardonnay

Chile > Curicó Valley

-%

Ainekset

1 spaghettikurpitsa

400 g jauhelihaa

1 pkt pekonia

½ purkkia tomaattikastiketta

½ pussia juustoraastetta

suolaa ja pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Syksyllä kannattaa hyödyntää sesongissa olevia kurpitsoja! Tässä reseptissä jauheliha-pekonikastike saa kaverikseen spagettikurpitsaa, joka kypsyessään muodostaa spagettimaisia, pitkiä suikaleita. 

 

1. Halkaise spagettikurpitsa puoliksi ja kaiverra siemenet pois esimerkiksi lusikan avulla. Lisää kurpitsan päälle oliiviöljyä sekä suolaa. Paahda kurpitsaa uunissa 200 asteessa noin 1h.

 

2. Paista pannulla pekoni rapeaksi ja siirrä sivuun. Ruskista samalla pannulla jauheliha ja lopuksi heitä pekonit sekaan. Lisää joukkoon myös tomaattikastike sekä mausteet ja sekoita.

 

3. Ota kurpitsa pois uunista ja kaiverra sisus haarukan avulla spagettimaiseksi. Lisää päälle jauheliha-pekonikastike ja viimeistele annos juustoraasteella ja laita uuniin vielä 10 minuutiksi.

 

Nauti!

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 1h 15 min

Noin 2,50€ per annos