Skagen perunat

3649

3 L

Ruppertsberger Trocken Riesling hanapakkaus

Saksa > Pfalz

-%

3649

3 L

Ruppertsberger Trocken Riesling hanapakkaus

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

800 g perunoita

loraus oliiviöljyä

suolaa ja pippuria

kuivattua rosmariinia

200 g skagen-katkaraputahnaa

100 g graavilohta

½ punasipuli

nippu tuoretta tilliä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tässä reseptissä rapeat perunat päällystetään skagenilla sekä graavilohella!

 

1. Aloita lohkoperunoiden valmistamisella. Lohko perunat muutamaan osaan ja heitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Lorauta päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi myös kuivatulla rosmariinilla.

 

2. Paista lohkoja 220 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes perunat ovat rapeita ja saaneet sopivasti väriä.

 

3. Hienonna punasipuli ja ota kaikki päällysteet lähettyville.

 

4. Siirrä rapeat perunat joko tarjoiluastiaan tai jokaisen syöjän omalle lautaselle ja päällystä skagen-katkaraputahnalla, graavilohella, punasipulilla sekä tillillä. Voit käyttää hyvin kaupan valmista skagenia.

 

Viinisuositus: Ruppertsberger Trocken Riesling 

 

Annosmäärä: 4
Valmistusaika: 45 min

 

Spread the love