Sitruunaiset porsaankyljykset

1149

750 ml

Piedemonte Cuatro Tierras

Espanja >DO Navarra

-%

1149

750 ml

Piedemonte Cuatro Tierras

Espanja >DO Navarra

-%

Ainekset

4 porsaankyljystä
1 rkl rypsiöljyä
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
3 tl sitruunankuorta raastettuna
3/4 dl sitruunan mehua
2 rkl soijakastiketta
2½ rkl fariinisokeria
1 rkl tuoretta raastettua inkiviääriä
2 valkosipulin kynttä murskattuna
½ tl chilirouhetta tai tuoretta chiliä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Nuiji kyljyksiä kevyesti nyrkillä ja leikkaa pari pystyviiltoa ulkoreunaan, etteivät kyljysten reunat käpristy paistettaessa ylös.

 

2. Paista kyljykset öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi molemmilta puolilta. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta pois pannulta.

 

3. Kaada sitruunan mehu pannulle. Lisää soija, sokeri, inkivääri, valkosipuli ja chili. Keitä hetki ja kun liemi sakenee hieman, laita kyljykset takaisin pannulle.

 

4. Hauduta kyljyksiä pari minuuttia käännellen.

 

Valmistusaika: 30 min.
Annosmäärä: 4