Sitruunainen katkarapupasta

849

750 ml

Espiritu de Chile Sauvignon Blanc

Chile > Valle Central

-%

849

750 ml

Espiritu de Chile Sauvignon Blanc

Chile > Valle Central

-%

Ainekset

noin 400 g katkarapuja

400 g pastaa

3 valkosipulinkynttä

1 chili

1 prk kermaa

1 sitruunan mehu ja kuorta

suolaa ja pippuria

oliiviöljyä paistamiseen

persiljaa viimeistelyyn

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tässä katkarapupastassa yhdistyy ihana raikkaus sitruunasta ja täyteläisyys kermasta! Voit käyttää jättikatkarapuja tai pienempiä katkarapuja.

 

1. Sulata jäiset katkaravut paketin ohjeen mukaan.

 

2. Leikkaa valkosipuli sekä chili ja keitä pasta.

 

3. Paista pannulla öljyssä valkosipulia sekä chiliä. Lisää pannulle katkaravut, sitruunan mehua ja raasta joukkoon myös sitruunan kuorta. Lisää nokare voita ja kerma.

 

4. Lisää valutettu pasta pannulle. Mausta pippurilla ja suolalla. Sekoita kunnolla kaikki sekaisin. Viimeistele persiljalla ja sitruunan kuorella.

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 30 min

 

Viinisuositus: Espiritu de Chile Sauvignon Blanc

Spread the love