Ainekset
6 siivua saaristolaisleipää
4 kananmunaa
1 punasipuli
1 suolakurkku
tuore tilli
ripaus suolaa ja pippuria
reilu loraus oliiviöljyä
2 rkl hunajaa
VALMISTUSOHJE
Spread the love
Näinkin yksinkertaisista aineosista rakennat herkullisen alkupalan vaikkapa pääsiäispöytään.
1. Keitä kananmunat. Laita kypsät munat hetkeksi kylmään veteen ja kuori.
2. Pilko kananmunat pieniksi paloiksi ja lisää kulhoon. Pilko myös punasipuli, suolakurkku ja tilli. Yhdistä kaikki ainesosat kulhossa ja sekoita.
3. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää joukkoon oliiviöljyä sekä hunajaa. Sekoita hyvin.
4. Paahda saaristolaisleipä paahtimessa tai pannulla ja annostele päälle munasalaattia.
Annosmäärä: 6
Valmistusaika: 30 min