Ainekset
6 siivua saaristolaisleipää
4 kananmunaa
1 punasipuli
1 suolakurkku
tuore tilli
ripaus suolaa ja pippuria
reilu loraus oliiviöljyä
2 rkl hunajaa
VALMISTUSOHJE
Näinkin yksinkertaisista aineosista rakennat herkullisen alkupalan vaikkapa pääsiäispöytään.
1. Keitä kananmunat. Laita kypsät munat hetkeksi kylmään veteen ja kuori. Kananmunista voit tehdä niin kypsiä kun haluat. Jos jätät keltuaiset hieman löysäksi, saat salaattiin hieman erilaisen koostumuksen!
2. Muussaa kananmunat kulhossa haarukalla. Hienonna myös punasipuli, suolakurkku ja tilli. Yhdistä kaikki ainesosat kulhossa ja sekoita.
3. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää joukkoon oliiviöljyä sekä hunajaa. Sekoita hyvin.
4. Paahda saaristolaisleipä paahtimessa tai pannulla ja annostele päälle munasalaattia.
Annosmäärä: 6
Valmistusaika: 30 min