Saaristolaisleivät munasalaatilla

1649

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

1649

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

Ainekset

6 siivua saaristolaisleipää

4 kananmunaa

1 punasipuli

1 suolakurkku

tuore tilli

ripaus suolaa ja pippuria

reilu loraus oliiviöljyä

2 rkl hunajaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Näinkin yksinkertaisista aineosista rakennat herkullisen alkupalan vaikkapa pääsiäispöytään.

 

1. Keitä kananmunat. Laita kypsät munat hetkeksi kylmään veteen ja kuori. Kananmunista voit tehdä niin kypsiä kun haluat. Jos jätät keltuaiset hieman löysäksi, saat salaattiin hieman erilaisen koostumuksen!

 

2. Muussaa kananmunat kulhossa haarukalla. Hienonna myös punasipuli, suolakurkku ja tilli. Yhdistä kaikki ainesosat kulhossa ja sekoita.

 

3. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää joukkoon oliiviöljyä sekä hunajaa. Sekoita hyvin.

 

4. Paahda saaristolaisleipä paahtimessa tai pannulla ja annostele päälle munasalaattia.

 

Annosmäärä: 6

Valmistusaika: 30 min

Spread the love