Ainekset
4 porkkanaa
4 perunaa
1 omena
4 etikkapunajuurta
3 herkkukurkkua
1 sipuli
Rosollin kastike:
1 prk kuohukermaa
1 rkl väkiviinaetikkaa
ripaus suolaa
1 rkl etikkapunajuurilientä
VALMISTUSOHJE
Spread the love
Rosolli tuo väriä joulupöytään!
1. Keitä porkkanat ja perunat erikseen kypsiksi ja jäähdytä.
2. Kuori keitetyt juurekset ja omena. Kuutioi pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös punajuuret, herkkukurkut ja sipuli.
3. Sekoita ainekset varovasti keskenään tai tarjoa ne raidoiksi tarjoiluastiaan aseteltuna.
4. Kaada kerma kulhoon ja mittaa joukkoon etikka. Vatkaa seos kuohkeaksi, pehmeäksi vaahdoksi. Lisää sokeri, suola ja etikkapunajuuren liemi ja sekoita hyvin.
Valmistusaika: 1h
Annosmäärä: 6