Kasvis SesonkiRosolli 12 98 750 ml Ruppertsberger Imperial RieslingSaksa >Pfalz VIINISUOSITUS AINEKSET4 porkkanaa 3-4 perunaa 1 omena 4 etikkapunajuurta 3 herkkukurkkua 1 sipuliKoristeluun: 2-3 keitettyä kananmunaaRosollin kastike: 1 prk kuohukermaa 1 rkl väkiviinaetikkaa ripaus suolaa 1 rkl etikkapunajuurilientä VALMISTUS VALMISTUS Rosolli tuo väriä joulupöytään!Rosolli tuo joulupöytään punaisen väriloiston. Keitä porkkanat ja perunat erikseen kypsiksi ja jäähdytä.Kuori keitetyt juurekset ja omena. Kuutioi pieniksi kuutioiksi.Kuutioi myös punajuuret, herkkukurkut ja sipuli.Sekoita ainekset varovasti keskenään tai tarjoa ne raidoiksi tarjoiluastiaan aseteltuna.Puolita kananmunat ja asetettele päälle.Rosollin kastike:Kaada kerma vatkauskulhoon.Mittaa joukkoon etikka.Vatkaa seos kuohkeaksi, pehmeäksi vaahdoksi!Lisää sokeri, suola ja etikkapunajuuren liemi. Sekoita. | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 6 joulukuun, 2018
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Itsetehdyt ranskalaiset perunat Marinoitu punasipuli Perinteinen kaalikeitto Perinteinen nakkikeitto Vadelmagraavattua siikaa ja vihersalaattia Arktinen Salvatore -kalakeitto Paistettua kilohailia ja lanttumajoneesia Täysjyvä-kalkkuna subi Suklaafondantit mikrossa Juustoinen mifu-jauhislaatikko Paahdettu pähkinäinen valkosipulikeitto Perinteinen lihakeitto Paistettua taimenta ja perunalunta Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat