KasvisPorkkanalaatikko 10 99 750 ml Epicuro F FianoItalia >IGP Puglia VIINISUOSITUS AINEKSET1 kg porkkanoita5 dl vettä1 tl suolaa1 ½ dl puuroriisiä2 dl kuohukermaa1 dl täysmaitoa1 kananmuna½ tl suolaa½ dl siirappia¼ tl muskottipähkinää¼ tl jauhettua valkopippuriaPinnalle1 – 2 rkl korppujauhoja VALMISTUS VALMISTUS Porkkanalaatikko on joulupöydän peruspilareita ja yksi suosituimmista laatikkoruoista.Keitä kuoritut, paloitellut porkkanat puolikypsiksi suolalla maustetussa vedessä siten, että vesimäärä juuri ja juuri peittää porkkanat. Ota keitinvesi talteen ja pane riisit siihen kiehumaanSoseuta sillä välin porkkanat. Lisää soseeseen kerma, maito, muna sekä mausteet. Kun riisit ovat kypsiä, yhdistä ne muihin aineksiin. Tarkista suolan määrä.Kaada seos n. 2 l:n vetoiseen, hyvin voideltuun vuokaan.Ripottele pinnalle korppujauhoja.Paista 200 asteessa 45 min.Kahdeksan annosta. Valmistusaika: 1h 15 minLisää jouluruokia löydät täältä. | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 6 joulukuun, 2018
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit Karjalanpaisti Lehtipihvit porsaan ulkofileestä punaviini-maustevoilla Uuni-camembert juustoleipä Smetanainen uunilohi Poro-suppilovahverorisotto Pikkelöidyt viinirypäleet juustotarjottimelle Ylikypsää porsaanposkea ja paahteinen perunamuusi Punajuuripesto-vuohenjuustokierteet Loimulohimakit Poronkäristys ja perunamuusi Kantarellipasta
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat