Rosan makaronimössö

899

750 ml

Espíritu de Chile Shiraz Cabernet

Chile > Valle Central

-%

899

750 ml

Espíritu de Chile Shiraz Cabernet

Chile > Valle Central

-%

Ainekset

400g makaronia

400g jauhelihaa

3 rkl koskenlaskija cheddar-dippiä

1 rkl rapea valkosipuli chili-seesamiöljyssä

basilikaa koristeluun

suolaa, pippuria ja paprikajauhetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Makaronimössö on varmasti kaikille tuttu arkiruoka joka valmistuu edullisesti ja nopeasti vain 15 MINUUTISSA! Tällä kertaa tämä tuhti annos tehdään Rosan omalla twistillä.

 

1. Keitä makaronit. Paista pannulla jauheliha. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikamausteella.

 

2. Yhdistä makaronit ja jauheliha. Kaada sekaan koskenlaskija cheddar-dippiä sekä rapeaa valkosipuli-chiliöljyä ja sekoita.

 

3. Annostele makaronimössö lautasille ja koristele annos basilikalla! Voit vielä lisätä valkosipuli-chiliöljyä annoksen päälle!

 

Valmistusaika: 15 min

Annosmäärä: 4

Noin 2€ per annos

Spread the love

Kevyempi 8% markettiviinisuositus

2U Duas Uvas White 8%

Makaronimössö – Nostalginen Herkku

 

Makaronimössö on suomalaisen keittiön klassikko, joka tuo monille mieleen lapsuuden. Tämä herkullinen ja helppo arkiruoka on ollut suosittu jo vuosikymmenten ajan, eikä suotta. Sen valmistaminen on yksinkertaista, ja lopputulos on aina maukas.

 

Makaronimössön historia

Makaronimössön juuret ulottuvat syvälle suomalaiseen ruokakulttuuriin. Alun perin tämä ruoka syntyi tarpeesta hyödyntää yksinkertaisia ja edullisia raaka-aineita, kuten makaroneja ja jauhelihaa. Vaikka resepti on yksinkertainen, se tarjoaa lohtua ja täyttää vatsan.

 

Miksi makaronimössö on niin suosittu?

Makaronimössö on monien suosikki sen helppouden ja edullisuuden vuoksi. Se on täydellinen arjen pelastaja, kun aikaa ja rahaa on vähän, mutta silti haluaa syödä maukasta ruokaa. Tämä ruoka on myös erittäin muunneltavissa – voit lisätä siihen kasviksia, mausteita tai vaikka juustoa oman maun mukaan.

 

Makaronimössön terveellisyys

Vaikka makaronimössö ei ehkä ole ensimmäisenä mielessä terveellisestä ruoasta puhuttaessa, siihen voi tehdä terveellisiä muutoksia. Valitsemalla täysjyvämakaronit ja lisäämällä paljon kasviksia, voit tehdä tästä klassikkoruoasta ravitsevamman. Käyttämällä vähärasvaista jauhelihaa tai korvaamalla sen kasviperäisillä proteiinilähteillä, kuten linssit tai soijarouhe, saat annokseen lisää terveellisiä ominaisuuksia.

 

Katso reseptivideo

Jos haluat oppia valmistamaan täydellisen makaronimössön, katso Rosan viini & ruoka -sivuston reseptivideo. Videolta saat selkeät ohjeet ja vinkit, joiden avulla onnistut varmasti. Video tekee ruoanlaitosta hauskaa ja opettavaista, joten se on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

 

Makaronimössön tarjoilu

Makaronimössö on monipuolinen ruoka, joka sopii moneen tilanteeseen. Voit tarjoilla sen yksinkertaisesti salaatin kanssa tai tehdä siitä juhlavampaa lisäämällä vaikkapa juustokuorrutteen ja paistamalla uunissa. Tämä ruoka maistuu niin lapsille kuin aikuisillekin, ja se on helppo ottaa mukaan myös evääksi.

 

Kokeile ja ihastu

Makaronimössö on suomalainen klassikkoruoka, joka on helppo, edullinen ja muunneltavissa monin eri tavoin. Sen juuret ovat syvällä suomalaisessa ruokaperinteessä, ja se on säilyttänyt suosionsa sukupolvien ajan. Kokeile reseptiä ja löydä oma tapasi nauttia tästä herkusta. Katso myös reseptivideo, jotta voit varmistaa onnistumisesi keittiössä.