Punajuuri-auralaatikko

3199

3 L

Espíritu de Chile Cabernet Carmenère hanapakkaus

Chile

-%

3199

3 L

Espíritu de Chile Cabernet Carmenère hanapakkaus

Chile

-%

Ainekset

500g peruna-sipulisekoitus
400g etikkapunajuuria
1 dl punajuurien lientä
1 pkt aurajuustoa
ripaus suolaa ja pippuria
1 tl rosmariinia tai timjamia
1-2 rkl hunajaa
2 dl kuohukermaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Joulupöytään sopii helppo punajuuri-auralaatikko, joka maistuu joulun lisäksi ympäri vuoden. Aurajuuston sijaan voit myös käyttää jotain muuta juustoa, esim. vuohenjuusto.

 

1. Pilko punajuuret pieneksi viipaleiksi.

 

2. Laita uunivuokaan peruna-sipulisekoitus ja punajuuret. Lisää joukkoon myös lientä punajuurista ja sekoittele ainekset tasaiseksi vuokaan.

 

3. Ripottele joukkoon mausteita, kuten suola, pippuri ja kuivattu yrttimauste, kuten rosmariini tai timjami. Lisää hieman makeutta hunajasta.

 

4. Murusta aurajuustoa pieneksi ja ripottele uunivuokaan. Viimeiseksi kaada kerma tasaisesti vuokaan.

 

5. Kypsennä 180 asteessa noin 40-50 minuuttia, tai kunnes peruna tuntuu kypsältä.

 

Valmistusaika: 1 h

Annosmäärä: 6