Pinaattiletut katkaraputäytteellä

849

750 ml

Espíritu de Chile Chardonnay Gewürztraminer

Chile > Valle Central

-%

849

750 ml

Espíritu de Chile Chardonnay Gewürztraminer

Chile > Valle Central

-%

Ainekset

1 ps hienonnettua pakastepinaattia

2 kananmunaa

1,5 dl maitoa

3 dl vehnäjauhoja

2 rkl kreikkalaista jogurttia

1 tl leivinjauhetta

ripaus suolaa ja pippuria

 

KATKARAPUTÄYTE

1 ps (180g) katkarapuja pakasteesta

1 punasipuli

1 prk ranskankermaa

1 sitruunan mehu

pippuria ja suolaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pinaattiletut on arjen herkkua! Tällä kertaa pinaattilettujen kaveriksi saadaan maukas katkaraputäyte! 

 

1. Ota pinaatti ja katkaravut sulamaan hyvissä ajoin ennen valmistusta. Voit myös halutessasi käyttää tuoretta pinaattia! Tässä tapauksessa freesaa tuoreet pinaatit pannulla ennen taikinaan lisäämistä.

 

2. Sekoita kulhossa sulanut pinaatti, kananmunat, maito sekä kreikkalainen jogurtti. Mausta pippurilla ja suolalla. Lisää sitten jauhoja ja 1 tl leivinjauhetta. Sekoittele.

 

3. Anna taikinan olla liinan alla noin 10 minuuttia ja valmista tällä välin katkaraputäyte. Sulata, valuta ja kuivaa katkaravut. Kaada kulhoon creme fraiche, katkaravut sekä pilkottu punasipuli. Sekoittele ja mausta pippurilla, suolalla sekä sitruunan mehulla.

 

4. Paista pinaattiletut kuumalla pannulla voissa ja tarjoile katkaraputäytteen kera. Koristele sitruunan viipaleella.

 

Valmistusaika: 30 min

Annosmäärä: 6-8 keskikokoista lettua

Spread the love