Perunarieska

3199

3 L

Piqueras Sauvignon Verdejo hanapakkaus

Espanja >DO Almansa

-%

3199

3 L

Piqueras Sauvignon Verdejo hanapakkaus

Espanja >DO Almansa

-%

Ainekset

3 dl perunamuusia

1 kananmuna

1 tl suolaa

3 dl vehnäjauhoja

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tiesitkö, että perunarieskaa voi tehdä näppärästi yli jääneestä perunamuusista? Jos perunamuusia ei vielä ole, voi sen valmistaa nopeasti muusijauheesta. Voit myös tuunailla reseptiä rohkeasti, esimerkiksi lisäämällä juustoraastetta taikinaan tai käyttämällä perunamuusin sijaan bataattimuusia tai joululaatikon jämiä.

 

1. Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen. Laita uunipellille leivinpaperi.

 

2. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja nostele lusikalla nokareita uunipellille. Taputtele jauhotuin käsin rieskat mataliksi ympyröiksi.

 

3. Pistele rieskoihin haarukalla reikiä ja paista uunissa noin 15 minuuttia.

 

Nauti esimerkiksi keiton kanssa lisäkkeenä!

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 10 rieskaa